OMILJENI VODITELJ “ZADRUGE” DAO OTKAZ MITROVIĆIMA: Sve se desilo iznenada, usred spremanja sezone!

34187

Kristijan Golubović je pre nekoliko dana otkrio da je dobio otkaz na Red televizjiji gde je vodio emisiju “Bajke iz podzemlja”.

On je u subotu tokom protesta “Srbija protiv nasilja” viđen ispred televizije Pink, te su mnogi povezali da je zapravo došao da podrži Željka Mitrovića i Pink televiziju, što nije istina.

Kristijan se oglasio za “Srbija Danas”, otkrivši da je dobio otkaz od Željka Mitrovića, te da je njegova emisija “Bajke iz podzemlja” ukinuta, a kao razlog navodi veliki pritisak na ovu televiziju.

– Zbog arlaukanja na mene i moju najgledaniju emisiju na Red televiziji je izvršen pritisak na Pink da mi daju otkaz kada imam malu bebu od šest meseci i trudnu ženu. Mislim lično da je Željko Mitrović na neki način podlegao pritisku (kapitulirao) tako što je ukinuo par emisija koje su smetale samo bolesnicima koji blokiraju pola grada, pokušavajući da sruše tu TV stanicu i aktuelnu vlast. Skratio je Zadrugu i sada joj menja ime i oblik. Hvala Bogu da se sve promeni na bolje, ali ono što smeta samo najmanjoj manjini ne treba ni da se diskutuje! Naravno ja sam dežurni krivac i crna ovca, u svakom slučaju pušten niz vodu, jer je tako najlakše? Ja sam na progon i medijsku satanizaciju mog lika i dela, navikao – rekao je Kristijan za naš portal.

Golubović nije jedini čiji je iznenadni prekid saradnje sa Mitrovićima šokirao javnost. U martu ove godine, kao bomba je odjeknula vest da publika ružičaste televizije više neće imati prilike da na ovoj televiziji gleda jednog od najomiljenijih voditelja.

Milana Miloševića je domaća javnost upoznala kao učesnika “Zadruge 1”. Ubrzo nakon završetka prve sezone, Milan je dobio ponudu od čelnika televizija i postao voditelj ovog formata, a milionski auditorijum koji je svakodnevno pratio “Zadrugu” ga je prosto obožavao.

srbija danas