Kandidati pokidali na sceni, Boske im poslao moćnu poruku: „Tako se peva u Bosni“

6655

Dragan Đurić iz tima Cece Ražnatović i Dženan Rakić kome je mentor Đorđe David oduševili su žiri fantastičnim nastupima zbog čega su ispraćeni ovacijama zasluženo dobivši po 6 glasova. Prvi kandidat izabrao je dva narodnjaka, „Put me zove“ od Halida Bešlića i Sinanov hit „Sudbina me na put šalje“ dok je drugi takmičar ostao u pop-rok maniru kao i do sada izvevši na sceni „Tu noć kad si se udavala“ od Prljavog kazališta i „Zašto praviš slona od mene“ od Dina Dvornika.

Osvojenih 6 glasova međutim, večeras nije bilo dovoljno da bi se plasirali u veliko finale „Zvezda Granda“, već im je potreban i sedmi glas koji dodeljuje produkcija na čelu sa Sašom Popovićem, koji je rešio da produži neizvesnost.

Saša nije želeo da donese odluku da li će neko od njih dvojice proći dalje pre nego što čuje mišljenje članova žirija, a prva je svoje glasove obrazložila Snežana Đurišić.

-Dva dobra kandidata. Malu prednost bih dala kanididatu broj dva, ali i kandidat broj jedan je bio savršen – rekla je Snežana.

Njen kolega iz žirija Aleksandar Milić Mili bio je zadovoljan trudom i energijom.

-Kandidat broj jedan, nije to bilo bajno, ali si ti pokazao da si kompletan pevač. Izabrao si jako težak repertoar i ja sam se zamislio da li bih ja otišao na ovaj nastup. Bih, otišao bih i zato si dobio glas, i to je najvažnije – rekao je Mili, a drugom kandidatu je poručio da ide samo napred.

Marija Šerifović istakla je da su oba kandidata bila dobra, a isto mišljenje imala je i Viki Miljković.

-Ma obojica fenomenalni. Dženane, ti znaš da ja navijam od početka – rekla je Viki, na šta se drugi kandidat zahvalio.

Da su oba takmičara bila na visini zadatka smatrala je i Ana Bekuta, a Dragan Stojković Bosanac je želeo da se kandidati približe jedan drugome.

-Hajde priđite obojica, neću vam meriti noseve. Ja ću reći: tako se peva u Bosni – poručio je Boske takmičarima koji dolaze iz Doboja i iz Bihaća.

Nakon što je saslušao mišljenje članova žirija Popović je dao sedmi glas i prelomio da oba kandidata idu direktno u veliko finale, što je ispraćeno ovacijama a mentori su im čestitali na sceni.

-Ja sam presrećna, ovo je moj prvi kandidat koji je prošao direktno u finale – rekla je Ceca.

grand.nova.rs