Priče o prekidu su laž

238

hatice-şendil-dila-haım

Poznata turska glumica Hatice Şendil koja je svojim seksepilom osvojila veliki broj ljudi ne samo u turskoj već i u našoj zelji demantovala je u intervju za jednu tv stanicu riječi svog supruga također glumca Buraka Sağyaşara Evleniyoa da njih dvoje više nisu zajedno.

Prelijepu glumicu imamo prilike gledati u seriji Dila koja je na programu OBN TV svaki radni dan od 20 sati. Hatice je priznala da su se Burak i ona posvađali i da je to normalno u svakoj vezi ali tvrdi da to nije njihov kraj.

Razlog svađe popularnog para je novac, naime Burak je potrošio ogromnu svotu novaca za kupovinu velikog posjeda u blizini Istanbula. Radi se o nekoliko desetina hektara sa objektima koje je potrebno restaurirati. Ovaj potez je razbjesnio njegovu suprugu jer je ona imala druge planove sa zajedničkom ušteđevinom.

Burak je u razgovoru sa prijateljima komentirao da njih dvoje više nisu zajedno:

– Nismo više zajedno. Hatice se naljutila što sam bez dogovora kupio prelijep posjed u koji istina treba uložiti još dosta sredstava.
Popularna glumica kaže i ako su se posvađali prekid je za njih ipak malo preteška riječ.

Istina je da sam puludjela kada sam saznala šta je Burak uradio a da me nije pozvao. No, kada samo sjeli i razgovarali shvatila sam da to ipak nije toliko loš potez kako se meni na prvu učinilo.

Dogovorili smo se da u budućnosti ma kako iskrsla povoljna prilika za investicije ne trebamo donositi odluke bez međusobnog dogovora.“
Prijatelji popularnog para kažu da ponekad nečije ljubavne priče nalikuju na najljepše ljubavne scenarije, kakav je i slučaj sa parom Sağyaşara.