Fenomenalni Haris Berković oduvao sve , a Aca Lukas mu rekao – “Ti si moj favorit , bio i ostao”

633

haris

Subotnje izdanje Zvezde Granda je ponovo bilo u znaku dominacije takmičara iz Bosne.Ali najveći utisak na žiri ostavio je mladi Haris Berković iz Gradačca koji je u obje pjesme bio fenomenalan.

U duelu sa Nenadom Kostovom , Haris je dobio pet tastera , jedini Aca Lukas nije htio mu dati svoj glas što je poslije i obrazložio.

Komentari žirija su bili pozitivni , Haris je ponovo briljirao kao što je to učinio i u prvom krugu.

“Glasao sam za tebe jer si bio bolji i u prvoj i u drugoj pjesmi,imaš dosta energije,sjajan si bio u tim donjim lagama.Intonativno jako precizan , nisi ništa svoje dodavao niti si puno filozofirao.” – istakao je Bosanac.

“Moje ne pritiskanje tastera je vaspitno.Pjevaš odlično i odmah sam te prepoznao, ti si bio moj glavni favorit , bio i ostao za mene.Znam da dobro pjevaš , u prvom krugu si razvalio i hoću da svaki put razvališ , hoću da se svaki put maksimalno potrudiš.” – kazao je Aca Lukas.

“Zadovoljan sam nastupom ali trema je zaista velika zbog cjelokupne show atmosfere.Jako je teško pobjediti sve te negativne faktore i dati svoj maksimum iako znam da mogu još bolje.Drago mi je što imam poštovanje od strane žirija,a naravno za moje navijače i navijačice je suvišno govoriti jednostavno bez njih ovo ništa ne bi bilo kako jeste.Trudiću se da opravdam očekivanja.” – izjavio je za e-turneja portal Haris Berković.

https://www.youtube.com/watch?v=S8DSphIHbhs