TI ĆEŠ BITI VELIKA MUZIČKA ZVIJEZDA: Džejla Ramović fascinirala žiri u ‘Zvezdama Granda’

696

dzejla

Sjajnim vokalom već u prvom krugu Zvezda Granda, zadobila je simpatije čitave nacije, ali u večerašnjoj emisiji šestočlani žiri je bio na velikim mukama.

“Za mene će biti teška borba i trebaće mi malo pauze”, dodao je Bosanac, Snežana je takođe u dilemi, kao i Šaban. Zorica je zanemala, dok je Aca bio ubijeđen da pred njima stoje dvije muzičke zvijezde.

Teškom odlukom šestočlanog žirija odlučeno je da Milica ide direktno u treći krug, dok je Džejla imala šansu da se preko baraža plasira u treći krug.

Sjajnom izvedbom pjesme od Kaliopi , Džejla je ponovo fascinirala žiri i tako se plasirala u treći krug.

“Kada smo i Milica i ja dobile po šest zvijezdica, očekivala sam da ću ja biti ta koja ide u baraž.Nakon komentara žirija bila sam ohrabrena i nadala sam se prolaskuz u baražu.

Moram napomenuti da sam veoma zadovoljna komentarima žirija.Mnogo mi znače njihova pozitivna mišljenja i savjeti, a u narednom krugu ću se potruditi da budem još bolja.

Mnogo sam zadovoljna svojim dosadašnjim plasmanom, naravno da bih željela nastaviti takmičenje pa čak i do top 14, ali mislim da neću tako daleko dospjeti.” – izjavila je Džejla ekskluzivno za e-turneju.

Pogledajte Džejlin fenomenalni nastup u baražu:

https://www.youtube.com/watch?v=195TvYyqb4M