ZVEZDE GRANDA: Elmedin Kadrispahić zaplakao nakon nastupa!

307

290009614

Sinoćna emisija Zvezde Granda donijela je deset talentovanih kandidata koji su se plasirali u treću fazu takmičenja, a među njima je i Elmedin Kadrispahić koji se rasplakao nakon što mu je žiri saopštio da ide dalje.

Velike emocije, rasprave i sjajni kandidati, obilježili su sinoćnu emisiju takmičenja Zvezde Granda, a da je napetost velika govori i to da, učesnici često ne mogu da prikriju svoje emocije, te ponekada od uzbiđenja puste i suzu.

Elmedin Kadirspahić, pokazao se kao veoma talentovani momak koji je svojim glasom oduševio šestočlani žiri, a priliku da izbori prolaz u narednu fazu takmičenja, imao je u duelu sa Danijelom Savićem.

Naime, ova dva pretalentovana momka zadali su ozbiljne probleme žiriju, koji jednostavno nije mogao da odluči, koga od njih dvojice da pusti direktno u naredni krug, a koji će sreću potražiti u baražnom dijelu emisije.

Nakon što su izveli splet pjesama, odluka je pala da Elmedin direktno ide u narednu fazu, dok je Danijel svoje mesto izborio u baražu. Ovakva dramatična odluka žirija, navela je ovog mladog kandidata iz Bosne da na kraju i zaplače od sreće.