Marko Đedović ušao u Belu kuću! Saopštio zadrugarima ko je imao najmanju podršku publike!

11755

Voditelj Marko Đedović ušao je u Belu kuću kako bi saopštio zadrugarima ko je imao najmanju podršku publike i koji zadrugar je zauzeo 28. mesto u “Zadruzi 6”.

Prva osoba koju je Marko podigao večeras je Mikica Bojanić.

Devet meseci, nisam očekivao i svaki sat i minut mi je da vidim decu. Ne mogu da lažem kad sam već do ovde dogurao voleo bih da uđem u superfinale. Nije da ne verujem u sebe, ali nisam mislio da ću da ostanem do samog kraja – rekao je Bojanić.

Mikici može da se pridruži Divna – dodao je Marko Đedović.

Iskreno, hvala što sam i ovolkiko izdržala. Ovo je veliko iskušenje, upoznala sam ljude, stekla nove prijatelje i doživela nove simpatije. Vraćam se u svoj kraj, vraćam se Marku. Marka znam dobro i on meni prelazi preko svega, ja sam više prelazila njemu. Jedna prevara koju sam ja njemu uradila je manje nego što sam ja njemu. Ja se možda nisam istakla najbolje i bila sam povučena i nisam pokazala šta treba da pokažem – govorila je ona.

Treći ugroženi zadrugar bio je Miljan Vračević.

Ja bih bio srećan da izađem, šta sam imao da pokažem, ja sam pokazao. Malo sam se i svađao sa kim sam živeo i malo sam psovao šta bih im sve rekao. poslužiće društvenem mreže, ja sam i ranije bio aktivan. Nema dovoljno reči da opiše neke pojedince. Ja ne kažem da sam bolji od njih, svašta smo rekli jedni drugima. Sebe sam predstavio kakav jesam i mogu sve da pogled u oči, mislim da izlazim čistog obraza. Ne stidim se bilo čega, iza svojih postupaka stojim glavom i bradom – pričao je on.

Sledeći zadrugar koji će da im se pridruži i večeras ima najmanje glasova je Jovana Tomić Matora. Šta misliš da je razlog? – upitao je Đedović.

Ne zna, ali kafanci i muzičari neka se bace da Mikica i ja ne bude sledeći krug. Volela bih da ostanem i apelujem da se glasa. Volela bih da budem u superfinalu, dugo sam ovde – rekla je Matora.

Đedović je prvo saopštio Jovani da može da se vrati na svoje mesto i da više nije ugrožena, a posle nje je spustio i Miljana Vračevića.

Divna, da li bi ti palo teško da se razvojiš od svoje simpatije? – upitao je Đedović.

Izmnešano, ne znam – rekla je ona.

Dragić kaže da bi se i Mikiuca razvojio od svoje simpatije – dodao je Đedović.

Đedović je saopštio da Divna napišta “Zadrugu 6”, a ona se bacila Bilalu u zagrljaj.

pink.rs