Ivan shvatio Anin cilj učešća, progovorio o POMIRENJU sa Zvezdanom, pa otkrio ko je sačuvao njeno i Zoričino prijateljstvo!

1304

Ivan Markonković je bio sledeći sagovornik voditelja Marka Đedovića.

Naveo si Anu Ćurčić kao nekoga ko ne treba da pobedi zato što je sve osmislila? – pitao je Marko.

Nju smatram bitnim sagovornikom, ali je danas nisam ni slušao. Već mesecima sam navikao od nje da prvi takt koji nije u njenu korist, skače. Ne bih ovo danas izgovorio, pustio bih svakoga da kaže, fokusirao sam se danas na temu. Nisam ni bio danas na kraju. Ona je danas definitivno pečatirala neko moje mišljenje. Pečat na ono da je pametna žena koja je danas iskoristila maksimalnu priliku, da od sebe napravi žrtvu. Dovoljno vremena je imala iza sebe da o svom životu i svom učešću predstavi. Danas je potpuno bilo nepotrebno da naglašava da je ona majka, da su joj dvoje dece najvažnije na svetu. Tako da je danas uticala na publiku. S obzirom da Zvezdan više nije tu, samim tim i Anđela, da je nekako kompletan Anin cilj bio da zgazi Zvezdana što je to uradio, da eliminiše. Možda me ne razumeš, ne kažem da je direktno. Još na sve to isticala sebe kao najveću žrtvu- rekao je Ivan.

Mislim da je Dejan prošle godine pored toga, pokazao mnoge druge stvari, a Ana Ćurčić ništa nije pokazala. Nisam ja sa njom u svađi kao što su Mikica i Zorica, onda joj kažeš adnas što sam uvideo njenim izlaganjem i krsti se, rečenica ”Sram te bilo!” kao da mi je negde rekla da nije ovo očekivala posle svega. Ja ne prilazim nikome- dodao je.

Zvezdan je govorio da ovo nije Ana, da Ana dosta burnije reaguje? – pitao je Marko.

Apsolutno! Njih dvoje su pokušavali nama da predstave, ”Nije to taj Zvezdan”, ”Nije to ta Ana.” Ja sam bio među prvima kome je ona rekla neku ružnu reč. Ja sam tada Anu okarakterisao kao neku finu Anu, ali sam tada video da popuštaju kočnice. Ona je koristila Zoricu kao neku relaksaciju da ne bi izlazilo još više.. Mislim da se tu praznila ne bi li pokazala tu drugu stranu. Mislim da bi pod pritiskom nas, da bi izašla ta prava Ana- rekao je Ivan.

Ana je rekla da ste se i vi negde opustili od kako je Zvezdan izašao. Da li misliš da može doći do pomirenja kada su njih dvoje u pitanju? – pitao je Marko.

To je meni teško pitanje! Mislim da ne- odgovorio je Ivan.

Rećiću da je najveći fokus Ana, Zvezdan, da se napolju čeka da se taj konac odmota. Mislim da se dok traje cela ova priča, da neće doći do pomirenja. Ne mogu da pobegnem od toga da je ona njemu više puta praštala, kako se Zvezdan ponašao prema njoj, mislim da će da popusti. Zahvaljujući nama je Zoričino i njeno prijateljstvo opstalo- rekao je Ivan.

Detaljnije u videu ispod.

pink.rs