“MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA” – udario Necu predmetom posred glave: Pogodio ga jako u lice

19093

Ostalo je još 10 dana do super finala “Zadruge” i proglašenja šampiona šeste sezone najpoznatijeg domaćeg rijalitija koji je ispisao važnu stranicu istorije televizije na ovim prostorima. Proglašenjem pobednika staviće se tačka na ovaj projekat koji je imao rekordnu gledanost ali i izazivao brojne kontroverze.

Najkontroverzniji aspekt ovog rijalitija je bilo tobožnje nasilje. Iako je produkcija ulagala veliki napor da do nasilja u peogramu ne dolazi, agresija nije mogla da bude sprečena. Veliki broj pripadnika obezbeđenja, stalna podsećanja na pravila, stroge kazne, pa i ulazak Željka Mitrovića nisu uspeli da prevaspitaju pojedine zadrugare i da ih nateraju da nesuglasice rešavaju rečima a ne pesnicama.

Sa nasilnim ponašanjem zadrugari nastavljaju i pred samo finale, te je Veliki šef morao da diskvalifikuje Zvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić iako su bili favoriti i miljenici publike. Međutim, ni to nije vaspitalo pojedine zadrugare.

Sada se na interentu pojavilo novo bahaćenje Miljana Vračevića koji se nasilno ponaša gotovo tokom cele šeste sezone.

On je prišao Nenadu Laziću Neci koji je sedeo pored Ane Spasojević. Miljan je na njega vikao, a potom ga je svojom majicom udario po glavi.

Neca je samo spustio glavu. Iako je jedan od blizanaca poznat po tome da se ne plaši nikoga u rijalitiju, očigledno nije želeo da ulazi u dublji sukob kako ne bi izgubio honorar nekoliko dana pred završetak rijaliti programa.

Da li će Veliki šef da reaguje protiv ovakvog bahatog ponašanja Miljana Vračeviža ostaje nam da vidimo:

Gledaoci ispod video klipa su besno komentarisali: “Jedva čekam da izletiš klošaru jedan. Miljane jadan si”, “Momentalna diskvalifikacija za ovog konja”, “Pa kući koliko imaš komada udri tako idiote jedan”.

srbija danas