DEJANA TALK SHOW: “Dom je sreća najveća” i “Zamisli život bez mobitela”

241

dejana 568x300 2

U subotu 7.02.2015. od 17:30 na programu OBN TV je treća po redu emisija humanitarnog projekta „Dom je sreća najveća“. Cilj akcije je usrećiti tri socijalno najugroženije porodice u našoj zemlji koje žive na marginama društva u siromaštvu, bez osnovnih sanitarnih uslova, tekuće vode, hrane i električne energije.

Do sada smo imali priliku upoznati dvadeset porodica koje su aplicirale za kuće na području opstina Vareš i Istočno Novo Sarajevo. Kroz ovosedmično izdanje Dejana talk show upoznaćemo još deset porodica koje su aplicirale za kuću u Čapljini.

Zamislite život bez mobitela? Nema tipkanja, zvonjave, gotovo da ste anonimni ili barem pritajeni, uživate u dragocjenim trenucima privatnosti… Mnogima je takvu situaciju teško i pojmiti, posebno mlađim generacijama koje odrastaju uz mobilne uređaje i ostala čuda moderne tehnologije.

Možete li vi funkcionisati bez mobitela? U kojoj mjeri je mobitel promijenio život našim gostima saznajte ove nedjelje 8.02.2015. u Dejana Talk Show koji je na programu OBN TV od 17:30h!

https://www.youtube.com/watch?v=oeXNucJ2-ek

UREDNIK I VODITELJ:DEJANA ROSULJAŠ
VRIEJME EMITOVANJA: SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30H