Popović u akciji sa ženama

355

ZVEZDE GRANDA 02 02 2015.Still040
Saši Popoviću već zavide mnogi muškarci jer je non-stop okružen lijepim ženama, a nakon jučerašnje emisije „Zvezde Granda specijal“ koju od 16 sati imamo prilike gledati svake nedjelje na OBN TV će i te kako biti ljubomorni.

Naime, direktor „Granda“ ugostio je u studiju takmičarke koje su prošle u treće kolo takmičenja „Zvezde Granda“ koje smo imali prilike gledati prošlu srijedu i subotu od 21 sat na OBN TV, kao i Jelenu Gerbec, Biljanu Sečivanović, Milicu Pavlović i Sanju Kužet. Osim njih, gosti su bili i muški kandidati, zatim i pjevači Milan Mitrović, Milan Dinčić Dinča, Miloš Vujanović i voditelj Voja Nedeljković.

Istina, Popović se potpuno posvetio ljepšim polovinama, pa je tako u toku emisije prvo zaplesao sa Sanjom, da bi joj kasnije i pomogao u jednoj igrici, gdje je Milan imao zadatak vezanih očiju da ispipa voditeljicine noge i pogodi o kome se radi.

Tada je, poput pravog džentlmena, Saša svoju koleginicu pridržavao oko struka, iako se u studiju nalazio i njen dečko Aleksandar Sofronijević.

Jelena Gerbec se u jednom momentu, dok je pjevala, popela na stolicu kako bi podgrejala atmosferu, a sa iste joj je pomogao da siđe upravo direktor, koji je pokazao da i tek kako ima snagu u rukama.
Da nije naivan, dokazao je i u trenutku kada su sve devojke izašle na scenu da pjevaju, tada je Saša đuskao sa njima u masi, pa je prvo zaigrao vrući ples sa jednom od takmičarki, da bi posle Milicu Pavlović povukao za džep od šortsa, koji je nosila.

Da se Suzana Jovanović neće ljutiti, u to smo sigurni, jer je već nekoliko puta izjavila da voli kada njenog muža okružuju lijepe žene, baš kao ovog puta. O ovome ćemo svakao imati prilike čuti u jedno od narednih izdanja Dejana talk showa kada će izmmeđu ostalih gostiju gošča biti i gospođa Popović.

Takođe, vjerujemo da će mnogi momci željeti da jednog dana kada porastu budu Saša Popović baš iz ovog razloga.

Podsjećanja radi prošle subote u treći krug takmičenja Zvezda Granda plasirala su se tri takmičara iz naše zemlje.

Novo izdanje Zvezda Granda u programu OBN T je u subotu 7.02.2015. od 21 sat.