Ispipao Sanju Kužet

404

66355_dsc-0379_af

U vanrednom izdanju drugog kruga Zvezda Granda u srijedu 28.01.2015. u programu OBN TV imali smo priliku vidjeti fenomenalne takmičare iz naše zemlje koji su prošli u treći krug. Sead Hodžić je sjajnim interpretacijama očarao žiri kao i Belma Karišić, izgledom i glasom u dalje takmičenje je prošla i Jana Čolović.

Ove subote, 31.1.2015. od 21 sat u programu OBN TV standardno u emisiji Zvezde Grandaočekuje nas fenomenalna zabava, u žiri se nakon povratka sa Tajlanda vratila i Lepa Brena koja je kao i Aca Lukas promovisala prepšlanuli ten. Kada su takmičari u pitanju sjajne interpretacije obilježit će i ovu subotu tako da žiriju neće biti lako odabrati one koji treba da prođu dalje.

Da zabave na OBN TV ne nedostaje pobrinuti će se i emisija Zvezde Granda specijal koja je na programu OBN TV u nedjelju 1.02.2015. od 16 sati. Saša Popović je i ovog puta zadao nekoliko zadataka svojim gostima, pa je tako mladi pevač Milan Mitrović za povezom preko očiju, imao zadatak da pogodi ko je osoba čije noge dodiruje. On je dobro ispipao noge Sanje Kužet, ali nije pogodio. Mislio je da je reč o Biljani Sečivanović, koja se takođe danas našla u studiju na snimanju ove emisije.

–Nisam pogodio, ali sam uživao! – našalio se Mitrović nakon što je skinuo povez i saznao ko je osoba koju je ispipao.