VOLE GA I U ŠPANIJI: Poslušajte kako zvuči hit Bobana Rajovića u izvedbi jednog Španca

276

boban_rajovic

I dok neke njegove kolege maštaju o svetskoj karijeri, snimaju pesme na engleskom… ne bi li se u inostranstvu čulo za njih, Bobanu Rajoviću to bi se, čini se, moglo desiti sasvim spontano.

Svoju popularnost na Balkanu i u inostranstvu gde ima najviše naših ljudi, Rajović je dokazao nebrojeno puta. No, malo je poznato da ga vole i u Španiji.

Naime, jedan mladić otpevao je Bobanov hit ‘Ružno pače’ koji je popularni Crnogorac snimio 2009. godine. Video Španca Raphaela našao se na YouTube-u te izazvao opće oduševljenje među fanovima ovog pevača.

– Raphael ima prijatelje po celom svetu među kojima i mnoštvo Bobanovih fanova. Družeći se s njima, saznao je za Rajovića i čuo nekoliko njegovih numera. Odmah je poludeo za pesmama ‘Jedan je život’ i ‘Ružno pače’. Budući da u slobodno vreme peva, odlučio je da snimi numeru u svojoj izvedbi – rekao je naš izvor upoznat s celom pričom o Raphaelu i Bobanu te dodao:

– On je najavio da će 28.03. otići i na pevačev nastup u Düsseldorfu, u nadi da će mu Boban ispuniti veliku želju i dopustiti mu da zajedno na bini otpevaju upravo ‘Ružno pače’.

A kako zvuči ”Ružno pače” u interpretaciji Španca Raphaela Loopro-a poslušajte ovdje: