ZAVRŠENO SNIMANJE POPULARNE SERIJE

228

Uttaran

Na svim stranama svijeta svake godine snima se veliki broj televizijskih serija koje imaju veću ili manju popularnost. Ipak indijska serija „Odbačena“ koja se već nekoliko godina emituje na OBN TV od početka emitovanja osvojila je veliki broj gledalaca u našoj zemlji. Iako je kraj nekoliko puta do sada prolongiran ipak nakon pet godina skoro svakodnevnog snimanja, prošloga petka 16.janura je snimljena posljednja epizoda ove serije.

Zvijezde serije, uključujući i one koje su je u međuvremenu napustile, podjelile su na društvenim mrežama ali i u izjavama za medije u Indiji svoja osjećanja u vezi završetka snimanja serije koju su u proteklih pet godina nazivali domom.

Tina Dutta (Icha) je jedna od glavnih glumica koja je od početka bila dio ove dramske serije. U izjavi za javnost Tina je istakla da je prilično zadovoljna što se serija završila jer joj je neophodan odmor.

„Drago mi je što se snimanje završilo jer sam se umorila od svakodnevnih obaveza.

Odlazim na jednomjesečni odmor u prirodu u svoje utočište koje sam izgradila prije nekoliko godina daleko od očiju javnosti kako bih napunila baterije i bila spremna za nove poslovne izazove. Nadam se da će milioni gledalaca koji su se proteklih godina vezali za ovu seriju biti zadovoljni načinom na koji smo završili ovu priču.“

Ostvarivši veliki uspjeh ne samo kod nas već i u svim zemljama gdje je prikazivana Odbačena je postala jedna od najuspješnijih i najdugotrajnijih indijskih serija u istoriji bolivudske produkcije.

Seriju Odbačena još jedno vrijeme možete pratiti svaki dan u programu OBN TV od 21 sat.