Semil Dedić dobio poziv za drugi krug Zvezda Granda

385

semil

U sedmoj emisiji nove sezone Zvijezda Granda (1. Novembar 2014) mladi Semil Dedić (14) je oduševio žiri izvedbom pjesme “Nije ljubav stvar” Željka Joksimovića.

Dobio je šest glasova u zadnjim trenutcima jer je žiri čekao samu završnicu da vide kako će se mladi Semil koji dolazi iz Srebrenika snaći na tom “visokom” dijelu pjesme,a to je on učinio maestralno te je dobio svih šest glasova.Ana Bekuta je prokomentarisala “Zaista si briljirao” dok se Dragan Stojković Bosanac malo našalio “Ja te ne bih pustio da si bio slab, jer ovu pesmu slušamo već drugi-treći put i ne mogu je više slušati. Bravo”.
Semil ipak nije prošao u dalji krug takmičenja u sedmoj emisiji jer je konkurencija zaista bila velika.U dalji krug plasirali se: Marinijan Kirilovski iz Kumanova, Zoran Simeunović iz Sombora, Rumun Marian Tirvi, Petar Gopić iz Ratkova i Petar Vasić iz Valjeva.

Međutim Semil je dobio pozivnicu od produkcije Zvijezda Granda da nastupi u drugom krugu,nadamo se da će to opravdati te nas ponovo oduševiti svojom izvedbom. Podsjetimo se zadnjeg Semilovog nastupa.

https://www.youtube.com/watch?v=DT30OraIplE&feature=youtu.be

e-turneja.com