Poznata glumica platila stripera

215

burak-hatice_640

Glumica koja je svojim šarmom osvojila i veliki broj Bosanaca i Hercegovaca Hatice Şendil koju imamo prilike gledati radnim danima od 20 sati u seriji „Dila“ na OBN TV ako je suditi po pisanju turske štampe živi život slobodne djevojke. Podsjećanja radi, Hatice je prije par mjeseci stala na ludi kamen sa kolegom glumcem no to je ne spriječava da i dalje živi život punim plućima.

Kako bi sa najboljim prijateljicama proslavila rođendan seksepilna „Dila“ je preuzela organizaciju na sebe te se pobrinula i za zabavni dio koji je djevojke najviše obradovao. Angažovala je stripera sa kojim su se djevojke provodile do ranih jutarnjih sati. Sve bi ostalo skriveno daleko od očiju javnosti da jedna Dilina prijateljica nije fotografije postavila na Facebook sa potpisom „najbolja rođendanska žurka“ koje je ubrzo i obrisala, vjerovatno kada su reagovale ostale djevojke.

Tih 30 minuta koliko su fotografije bile dostupne javnosti bilo je dovoljno da ih zapaze turski novinari i iste objave u svojim izdanjima.

Naravno za komentar su se obratili i Hatice upitavši kako je na sve reagovao njen suprug a ona je kroz osmijeh prokomentarisala: Ne vidim ništa sporno u svemu tome, bila je to sjajna zabava koju bih opet rado priredila. Mom dragom se to učinilo simpatičnim tako da mi je rekao prirediti sličnu rođendansku zabavu.

Šta reći drugo do da između supružnika vlada veliko povjerenje i svjetski duh što je za svaku pohvalu.