‘NE MOGU DA GLUMIM GODINU DANA!’ Miljana priznala Bebici da je LAGALA, otkrila mu da je sanjala POMIRENJE Anite i Zole

3119

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nastavili su razgovor na Rajskom ostrvu, a ona je ovom prilikom prokomentarisala aktuelnu situaciju između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Razne teorije mi prolaze kroz glavu. Kao Kija, što je prevario Sloba Radanović.Prva teorija mi je da su se dogovorili, druga mi je da će on i Ana da izađu zajedno, mala Anđela će da bude izigrana. Ljubi se sa njom, pa do 12 sati priča sa Anom – rekla je Miljana.

Juče je Anđela rekla da će da se bori za njega napolju, a ako ne, onda u sledećoj sezoni – rekao je Bebica.

Sledeća sezona? Izmanipulisana. Ono dvoje će biti zajedno sigurno, Ana i Zvezdan, da li ovde ili napolju. Ogorčena sam na te ljubavnice, ali sam počela i na njih da se sažaljevam. Može dete da mu bude. 50 godina imaš u gu**ci… Od svih momaka sa kojima sam bila, da li sam omađijana ili nešto, njega sam najviše volela. Kad god se nađem u istom prostoru sa njim, meni se ovo desi. Ja nisam napolju mogla da glumim godinu dana, ja sam tebe stvarno volela, ti znaš. – rekla je Kulićeva.

On je rekao da ga ne zanima da čeka ispred prodavnice. Nisam ja kontradiktoran, znam ja šta sam rekao – rekao je Bebica.

Videću sutra pitanja gledalaca, da vidim da li su ljudi videli. Sanjala sam Anitu da su se pomirili, on mi viče: “Ti si bolesna”. Da uzmeš vesla, odneseš ih kod mame u apartman, da uzmem novu posteljinu da zamenim, da stavim na ovaj krevet – rekla je Miljana.

pink.rs