“AJDE DA SE MENJAMO ZA BOL NA SAT VREMENA!” Ana u očaju PREBACILA Anđeli za svu PATNJU koju trpi!

465

Sinoć su noć u izolaciji zajedno proveli Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, bivši ljubavni partneri, a o tome je sa Zoricom Marković, kao i o ponašanju Anđele Đuričić, zadrugarka uz kafu popričala, gde drugde nego u toaletu.

– Mogu da ti kažem iskreno? Nemam potrebu reč da mu kažem, tolike doze bezosećajnosti. Da je on mene zaštitio negde? Ja prva onda trebada da bacam, da lupam, da lomim, kakva rasuta iluzija na komade – priznala je Ana.

– Veruj da ću da odbolujem ovo sve i nastaviću. Ja imam sliku i ton svega što mi je radio iza leđa godinama. A na sve to je Ana radila da mu bude bolje i Ana je uvek bila kriva kada mu nije bilo dobro. Kada bi imao i malo savesti, da stane ispred mene i da zaćuti i da ta tišina zaboli. Ali ja ne mogu tu savest da mu probudim i ne želim – nastavila je Ćurčićeva.

– Neka strogoća, neki stav i kažeš da on ima lošu dušu – ubacila se Zorica.

– On u suštini ima dobru dušu, ali u zavisnosti od situacije pokazuje koliko mu je te duše ostalo. Meni je bilo to sve sinoć tako jadno, da takva jedna klinka to radi. Njemu bi najveća kazna bila da ja sa njim ne progovorim ni reč. E moja Zorice ti znaš samo deset posto i neka na tih deset i ostane. A ona se sama uplela u svoja go*na u septičku jamu – rekla je Ana.

– Znaš ti kakve poglede ona meni uputi, posle svega što sam ja rekla za decu ona meni odgovara pa gde ti je savest. Ona može da bude žr.va samo sebi u glavi! Rekla sam joj ajde da se menjamo za bol na sat vremena! Kako ona može da ispadne žr.va, ženo?! – konstatovala je Ćurčićeva.

– Napraviće! Pa još kaže ja ću ovog čoveka čekati – odgovorila je Markovićeva.

– Ma neka se vole! Što im je neprijatno što sam ja tu?! Ja ću se u ovoj izolaciji naspavati, da ja počnem da pričam a da to ne osećam ne mogu. Nemam potrebu da ga pitam kako si! Prodao si veru za večeru i u tome je cela suština ove priče – zaključila je Ana.

srbija danas