Boban Rajović i BR:Enter Music ekipa priredili doček za pamćenje u Švajcarskoj

517

Boban i Anabela 2

Jedan od najboljih dočeka Nove godine u Švajcarskoj zasigurno je bio u gradiću Wil gdje su nastupili Boban Rajović i Anabela, koja je od nedavno dio Rajovićeve izdavačke kuće ‘BR:Enter Music’. S obzirom da su nedeljama prije sva mjesta u klubu bila rezervisana, dalo se i naslutiti da će ovo biti jedna luda noć na kraju 2014. te pragu 2015., te da ce Boban i BR:Enter Music ekipa napraviti lom.

– Kada smo počeli najavljivati novogodišnji nastup Bobana i Anabele, krenulo je „brdo“ rezervacija iz Wila i regiona, međutim zvali su nas ljudi i iz gradova koji su po 350 – 400 kilometara daleko od Wila i rezervisali najbolja mesta u klubu te nisu pitali za cijenu. To nam je bila još jedna potvrda da smo angažovanjem Bobana i ‘BR:Enter Music’ ekipe napravili pravu stvar – kažu nam iz menadžmenta kluba ‘Imperia’ gdje je ovaj popularni dvojac dočekao 2015. godinu

Boban i Anabela 6

Za najluđu noć u godini i Boban i Anabela su se odlučili za posebne odjevne kombinacije. Nešto prije ponoći, Rajović u crnom odijelu, a zanosna Anabela u kratkoj bijeloj haljini, izašli su na binu i u prepunom klubu ‘Imperia’ izazvali opšte oduševljenje. Uslijedilo je nizanje hitova ‘Usne boje vina’, ‘Provokacija’, ‘Kosači’, ‘Pomozite mi drugovi’, ‘Kafanski fakultet’, ‘Žena ratnik’, ‘100 ratova’, ‘Piće za drugare’, ‘Muzej promašenih ljubavi’,…, a da su zvijezde večeri dale sve od sebe za dobru žurku vidjelo se i po njihovoj „promjeni stylinga“ jer su oboje bili mokri do kože.