INTERVJU: Stefan Trajković Trajko: Volio bih snimiti duet sa Elitnim Odredima

399

Mladi Stefan Trajković javnosti poznatiji kao Trajko,sa svojih 20 godina uspio je mnogo.Naime sa Rastom je uradio svoju prvu pjesmu i to sa 16 godina od tada on je ne zaustljiv po pitanje estrade.

Ima mnogo poziva za duetske pjesme i dosta je tražen,ovih dana je uradio dutesku pjesmu sa MC Inom i Filipom Mitroviće,a kako kaže u narednom periodu radi na novim pjesmama.

Voli balade ali i brže pjesme jer danas to više prolazi,uzor su mu Elitni Odredi sa kojima bi volio u budućnosti snimiti duet.

10414897_787496471296842_4007058784156829845_n

Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Stefana, možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze, događanja? Čime ste trenutno okupirani?

– Pa trenutno radimo na marketingu nove pesme “Brojim” i na sledećoj duetskoj pesmi sa jednom vrlo poznatom pevačicom sa našeg estradnog neba.

Prisjetimo se malo Vašeg početka karijere, tko Vam je bio uzor te kakvi su Vam tada planovi bili? Jeste li zadovoljni svojom trenutnom karijerom?

– Pa moji uzori su se stalno menjali iz godine u godinu ,kako sam sve zreliji i zreliji tako se i menjaju muzički pravci i stavovi. Za sada sam zadovoljan svojom karijerom za svojih 20 godina ovo je totalni vrh

S obzirom da smo svakodnevno bombardirani koje-kakvim estradnim prepucavanjima, kakvi su Vaši stavovi o tome?

– Ja mislim da je to sasvim normalno , pratim i američke portale/sajtove gde se i najpoznatije svetske licnosti prepucavaju zašto ne bi na ovom našem malom Balkanu bilo takvih svadja/rasprava.

Kada se tiče repertoara vaših pjesama, preferirate li balade, vesele pjesme…?

– Sve zavisi kako se osecam tog trenutka tako izaberem pesmu koja mi odgovara , više volim iskrene balade ali to sada slabo prolazi, ali naravno da ću uraditi u budućnosti sam neku baladu.

Koga iznimno cijenite na estradi i s kime se rado družite?

– Pa cenim dosta pevača , najviše se družim sa Neshom koji je jako dobar momak i dosta mi pomaže oko moje karijere.

Koliko ste vremena uložili u svoju karijeru?

– Pa sada kako za koga , ja mislim da sam maximalno dao sve od sebe za ovih 5 godina koliko se bavim i radim to iz srca , ne zbog para.

S kim bi volio snimiti duet?

– Pa to se dešava sve spontano ali voleo bih snimiti sa Elitnim Odredima nekad u budućnosti ili Nikolijom

Tko je po vama najveća zvijezda na balkanu?

– Trenutno po meni Elitni Odredi , MC Stojan , Nikolija , Sandra Afrika

Koji su vam planovi za budućnost?

– Pa sledece godine planiram uraditi 4-5 dueta sa jakim pevačima / pevačicama i da odradim jednu baladu gde ću biti sam. Trebati će dosta vremena i napora ali se nadam da će se isplatiti.

Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim vjernim fanovima

– Želim im Srećnu Novu Godinu i da veruju u svoje snove.