ZVEZDE GRANDA: Nenad Kostov: Podrška publike mi mnogo znači jer me to podstiče da budem što bolji

393

Nenad Kostov (20) je dečko koji dolazi iz Niša,on se ponovo okušao u Zvezdama Granda gdje je uspio da izbori svoje mjesto u drugom krugu.Takođe bio je učesnik i prošle godine ali je nažalost ispao,ove godine očekuje da prođe što više krugova.

U ekskluzivnom intervjuu samo za e-turneja.com portal otkriva mnoge stvari koje većina nije znala,u nastavku pročitajte mnoštvo stvari vezanih za Nenada.

nenad

Nenade, sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

Pa i nije baš tako, volim da pevam od malena i mislim da mi to ide, ali nisam pevao baš stalno. Svirao sam klavir i tako ponekad zapevao. Glavna scena mi je bila soba (smijeh)

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

Meni je drago da se to ljudima sviđa i to mi je ustvari i najbitnije,to je ustvari i draž svega toga jer me oni podstiču.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

Sasvim slučajno (smijeh)

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja na Zvezde Granda ?

Pa sve je moguće ipak to je samo do mene, a kod mene je sve moguće.

10847846_422472771245203_7158078505142317526_n

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

Kao što rekoh, nikad se ne zna .

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

Moram da priznam da su nastupi sve cešći, ali i treba dosta rada.To vam je isto kao da vežbate pred više ljudi  i trudite se da oni to slušaju sa zadovoljstvom. U većini slučajeva su to privatne žurke, i klubske naravno.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je Nenadovo ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Slobodan vec duže vreme.,na neki način razumem Milicu Pavlović zašto nema dečka.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Uzora nemam. Mislim da niko ne treba da ima uzora, i da ne kopiraju nekog jer kopije ne postoje. Mnogo je lakše ako se ljudima svidiš takav kakav stvarno i jesi Naravno svaka čast starijim kolegama na postignutom uspehu, verujem da nije lako.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

Radite na sebi i uživajte u životu

http://www.youtube.com/watch?v=xS7F_EkiQww