ON JE ŽELJKO KULIĆ: Marija odbrusila Ivanu na ideju da će njegovom sinu promeniti prezime! Kulićka zapenila

256

Nakon Bebice, Ivan Marinković je ustao da prokomentariše ondos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zolu:

Darko ja sam se danas sklonio od Marije, pustio sam Jelenu Golubović da bude malo u kadru – krenuo je Ivan.

Mora da kažem da sada gledam objektivno. Moram da kažem da se nadam da će sve veze ovde imati srećan kraj. Deluje mi da ova priča ide u pravom smeru. Mislim da je sada veći rati između Miljane i Zole sa jedne strane, a Bebica sa druge. Deluje mi da njima smeta jer je Bebica srećan. Nekako mi deluje da se nadmeću. Znam da je Bebici teško, ali on deluje srećno. Mogu ja da uporedim Bebicu i sebe nakon razvoda, moram da kažem da je to jako čudno, menjenje svakodnevnih obaveza, ali iskreno ja ne vidim da Bebica to radi na silu, i deluje mi da on to radi dobro i da ne sili ništa – rekao je Ivan.

Ja mislim da će Bebica da nastavi lepo, nadam se da će da izdrži ovaj pritisak, a sada on čeka rekacije Miljane, ali ako on napusti Zadrugu, biće svega. Smatram da ona ne bi izdržala ako on ode. – dodao je Ivan.

Kada se vodila polemika gde će Željko posle Zadruge, ti si rekao da treba da se promeni to što njemu piše NN? – upitao je Darko.

Ne verujem ja to za MIljanu i Zolu, a verujem da Marija ima tu normalniju verziju za njega. Ja sam rekao da ću ja da se mešam nakon svega. Nisam ja u situaciji da sada Željku menjam život, on je rastao u normalnoj sredini, ali otvoreno ja bih zabranio Miljani da ga vodi u Denvertu. Ja ne vreujem da će oni tamo završiti,a smatram da Željko treba da ostane u Nišu. Željko se i ne pita toliko, ali mora da zna da njegovo otac postoji, i trudiću se da to promenim. Smatram da je Marija bila svesna na početku dok je Miljana bila trudna da treba ona da bude staratelj, jer Miljana je to. e sada što ona mene nije navela za oca, to ne znam – dodao je Ivan.

Ja ne bih pristala da Željko menja prezime, on je Željko Kulić, to je produženje Sinišinog prezimena – rekla je Marija.

Ispada da Marija gleda Ivana kao donora – dodao je Darko.

Baš tako, ja verujem da Marija proizvoljno planira sve o mom odnosu sa Željkom. – dodao je Ivan.

pink.rs