ŠTA SE TO DEŠAVA IZA “VELIKIH VRATA” GRAND TV : JELENA KOSTOV HISTERISALA NA FRIZERKU !KAKO SU DINČE I MIRZA RADILI “O GLAVI” DUŠANA SVILARA! SANJA KUŽET MAMILA UZDAHE U PREKRASNOJ HALJINI !

319

Ekipa našeg portala nedavno je posjetila Grand narodnu televiziju.Vjerovatno se pitate kako to naše zvijezdice uvjek blistaju pred vašim malim ekranima.Mi smo odlučili ovoga puta da malo zavirimo šta se to dešava iza velikih vrata moćne produkcije Saše Popovića.

page

Već je poznato da Popović maksimalno vodi računa kad je u pitanju cjelokupan izgled naših pjevača, voditelja, te da ništa ne prepušta slučaju.
Svakodnevno friziranje i šminkanje iza scene kako uposlenicima tako i zvijezdama zna biti vrlo iscrpljujuće.
Usred uljepšavanja pred snimanje novogodišnjih epizoda “Grand Parade” u garderobi smo sreli neke od mladih popularnih pjevača.Ovoga puta jedna od njih bila je mlada i popularna pjevačica Jelena Kostov.
[nggallery id=53]
Zbog kašnjenja na snimanje pomenute emisije, Kostov je nestrpljivo iz minute u minutu požurivala frizerku..Samo što nije počelo snimanje!!??? histerisala je Kostov.Na kraju smirenje je uslijedilo prekrasnom frizurom, zbog male nervoze se sve svelo na šalu gdje su svi bili zadovoljni.
Osim Jelene sreli smo Ivanu Pavković, Sašu Kapora, Mirzu Selimovića i Dinču, koji su zbijali neslane šale sa kolegama.Tačnije sa Dušanom Svilarom, kojem su pokušavali napraviti novu frizuru.Znajući da je šala Svilar se rado prepustio kolegama.
[nggallery id=54]
Prisustvo lijepe voditeljice “ZG”, “Grand Parade”, Sanje Kužet dodatno je zagrijalo atmosferu.Svojim stajlingom mamila je uzdahe mladih pjevača.Lijepo i ugodno druženje uz popodnevnu kafu se nastavilo i tokom ostatka dana nakon čega smo napustili popularnu televiziju.
 [nggallery id=55]
A.Hodzic