ZVEZDE GRANDA: Naida Bešlagić: Sretna sam što je Grand prepoznao moj talenat,truditi ću se da što bolje predstavim našu Bosnu i Hercegovinu

548

Naida Bešlagić (22) je djevojka koji dolazi iz Visokog,ona se po prvi put okušala u Zvezdama Granda gdje je uspjela da izbori svoje mjesto u drugom krugu.Odličnom izvedbom pjesme “Ima jedan svijet” oduševila i žiri i publiku,ali i cijeli region.

U ekskluzivnom intervjuu samo za e-turneja.com portal otkriva mnoge stvari koje većina nije znala,u nastavku pročitajte mnoštvo stvari vezanih za Naidu.

1512420_873465259350620_4918011113065334493_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– To je moja prva ljubav, ali već nekih šest godina se bavim muzikom.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Ja zaista moram da se zahvalim svima vama, svim onim ljudima koju su mi se javljali na Facebook-u, moj telefon je bio blokiran u jednom momentu, toliko poziva, riječi hvale, podrške sa svih strana.Kako iz cijele naše Bosne i Hercegovine, tako iz Njemačke,Švedske, Danske,Švicarske,Austrije,Amerike,Crne Gore,Makedonije,Slovenije,Francuske,Australije,Srbije…potrudila sam se i ispoštovala odgovorima sve one koji su mi se javljali i zaista jedno VELIKO HVALA svima.Mislim da ljudi osjete emociju.

Ja sam potpuno bila u pjesmi i proživljavala tekst,a publika to osjeti, nju ne možete isfolirati.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– To je bila moja želja od prve sezone show-a ZVEZDE GRANDA,međutim,bila sam djevojčica i kasnije bi me uvijek nešto spriječilo.Ali, zato sad sam tu i sad dolazi moje vrijeme.

Oduševila si publiku,a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja na Zvezdama Granda ?

– Drago mi je i sretna sam jer su prepoznali moj talenat, borit ću se i predstavljati našu Bosnu i Hercegovinu, uz još par kandidata iz naše zemlje, i truditi ću se da budem svaki put bolja i nadam se da ću postići uspjeh.

10846040_875921349105011_1534415545275627868_n

Možda je prerano govoriti o tome ,no očekuješ li ulazak u finale ?

– Bez lažne skromnosti, ali svi mi smo došli da pobjedimo, svi težimo ka tom finalu.Jedan je pobjednik, ali treba se boriti i vjerovati u sebe.To je put do uspjeha.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Nemam jednog uzora, s toga bih navela njih nekoliko…Marija Šerifović,Kaliopi,Jelena Tomašević,Nina Badrić,Vanna,Zorica Kondža.

Od mladih pjevača na estradi Marina Visković,Maja Berović..Od svjetskih zvijezda Beyonce,Jenifer Lopez,Rihanna.

Posebno volim i pratim rad Severine,Jelene Rozge i Jelene Karleuše.Nekako kad sve njih spojim to sam ja.

Kako je zabavljati publiku u lokalu,da li imaš nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu vidjeti uskoro ?

– Ja radim dugo već i nastupam svaki vikend.Jako volim žive nastupe i direktan kontakt s publikom.Na nastupima pjevam svu vrstu muzike,ali narodnu najviše.Raspored nastupa uskoro na mojoj Officialnoj stranici i mom Facebook profilu.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Vjerujte u sebe i nikad ne odustajte od svojih snova.

https://www.youtube.com/watch?v=FKzgsnQNbxg&feature=youtu.be