Zavodljiva Hatice u kratkim haljinicama oduzima dah

167

hatice-sendil-kimdira77faa039e2232597604

Jedna od najslađih glumica u Turskoj ovih dana privlači pažnju modnih medija svojim šarmantnim izdanjima. Glumica i model Hatice Şendil koju imamo prilike gledati u programu OBN TV u seriji „Dila“ od 20 sati jedna je od modnih ikona turske. Hatice zna šta je moderno i zna kako nositi bilo koji komad odjeće.

U ovim haljinama (koje možete vidjeti u fotogaleriji)očarala je sve oko sebe! Osim što su uske i na taj način ističu njenu liniju do izražaja su došle i noge. Svaka žena željela bi barem jednu imati u svom ormaru da je može ukombinirati na 100 načina. Kao primjer može poslužiti mala crna haljinica koja je već postala modni pravopis.

Stiže nam i najluđa noć u godini! U ovoj noći je dozvoljeno apsolutno sve, zato nemojte misliti da će ičega biti previše. Školjice, kratke haljinice, svečani outfit – sami odaberite ono u čemu se osjećate najbolje i uskladite sa mjestom gde idete na doček Nove godine. No bilo koja kombinacija ove vatrene glumice vas može uvesti u novu godinu. Ukoliko nešto slično nemate kod kuće, ne brinite.

Sasvim jednostavna haljina, u bilo kojoj boji, može ispasti savršeno ukoliko s njom uskladite dobar nakit, torbicu, cipele i naravno, šminku. Kaže se da u novu godinu treba ući s nečim crvenim na sebi – bilo da je to crveni ruž, gaćice, crveni lak za nokte ili nešto drugo. Ostale boje? Koje god želite!