Dara Bubamara balkanska Pamela Anderson?

241

1634510-dara-bubamara05-ras-foto-rajko-ristic

Šta mislite, da li je Dara Bubamara balkanska Pamela Anderson? Fotografije koje upravo gledate nastale su na snimanju „Fantastic show-a“ koji ćemo imati prilike gledati večeras od 21 h sat u programu OBN TV. Svoje nove atribute ženstvenosti Dara Bubamara ističe ponosno. Na nastupima mami uzdahe jačeg pola, a i komplekse zadaje nekim djevojkama prema kojim majka priroda i estetska hirurgija nisu baš bili darežljivi.

Pjevačica ističe da njene grudi nikako nisu prevelike, jer to je nešto što je ona želela i smatra da su skladne naspram njene građe.

“Moje grudi su taman onako kako treba da budu! Da li prelaze granicu vulgarnosti… Pa ja ne mogu da budem vulgarna niti da izgledam vugarno, zar ne?”, bila je sigurna Dara u sebe u izjavi kolegama sa jedne televizije, uz dodatak da joj poređenje s Pamelom Anderson itekako prija.

Premijeru novih Bubamarinih cica, duet Lepe Brene i Zvezde Granda iz Sarajeva Slađane Mandić, izdanje Mie Borisavljević koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i još mnoge sjajne interpretacije moći ćete da vidite večeras od 21 sat u programu OBN TV u emisiji „Fantastic show“