Seksi stjuardesa koja je “zapalila” Zvezde Granda

211

ZG 08 12 2014.Still057

Svojim izvođenjem numere “Ako je vrijedilo išta” Tamara Dragić je gledaoce OBN TV u subotnjem izdanju „Zvezda Granda“ ostavila je bez teksta, a osim što radi u kompaniji “Air Srbija”, drži časove klavira i solfeđa i pjeva prateće vokale Željku Joksimoviću.

U subotu uveče, sigurno najveću pažnju u “Zvezdama Granda” koje smo imali priliku gledati u programu OBN TV od 21 sat je privukla Tamara Dragić (25) koja je fantastično otpjevala veliki Vanin hit “Ako je vrijedilo išta”, a plavokosa stjuardesa je gledaoce oduševila i svojim izgledom!

Na veliku žalost muškaraca, Tamara je udata i njen suprug je muzičar. Radi kao stjuardesa u kompaniji “Air Srbija”, a od malih nogu se bavi muzikom i u januaru treba da odbrani master rad na Fakultetu muzičke umjetnosti. Sa bendom “Noturno” nastupa već osam godina, drži časove klavira i solfeđa, a pjeva i prateće vokale Željku Joksimoviću.Jasno je da će se o Tamari još mnogo pričati.

Ove subote najpopularniji show na Balkanu i u Bosni i Hercegovini „Zvezde Granda“ oborio je sve rekorde gledanosti do sada ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. (FOTO U PRILOGU)