ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE! Dejan Dragojević OVIM postupkom pokazao da NEGODUJE Aleksandrine postupke

301

Aleksandra Nikolić, poznatija kao Aleks Mima, 9.septembra se ponovo uselila na velelepno imanje u Šimanovcima i od tada svojim postupcima intrigira javnost.

Naime, prvo što je dospelo u žižu intresovanja jeste afera “čokoladica”, kada je Milica Veselinović dala čokoladicu Bilalu Brajloviću od Aleks, te se ona za to pravdala tako što je htela da kupi mir sa njim.

Sledeće što nikako nije moglo da se propusti i nikome nije promaklo, jeste njen prisan odnos sa Zvezdanom Slavnićem, velikom ljubavi pokojne pevačice Ksenije Pajčin.

U utorak veče, na velelepno imanje se uselio Filip Car, sa kojim je takođe u prisnijem odnosu, a podsetimo, sa njim je bila u vezi tokom “Zadruge 4”.

Njen dečko, pobednik pete sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević, nema želju da se oglašava za medije po pitanju brojnih postupaka svoje devojke, ali je jedan njegov postupak prošao itekako zapažano.

Dejan je sve vreme na društvenoj mreži “Viber” držao zajedničku fotografiju sa Nikolićevom kao profilnu fotografiju sa zajedničkog putovanja u Egipat.

pink.rs