‘DA SE SRUŠI OVDE I DA PADNE, POZVAO BIH NEKOGA DA JOJ POMOGNE!’ Car se poverio Aleks da je ZAUVEK završio sa Majom

459

Aleks Nikolić prišla je Filipu Caru koji je sedeo ispred paba “Prijatelji”, te su pričali o njegovom izlaganju o Maji Marinković, zbog čega ga je Nikolićeva pohvalila.

Meni su oni zabavni za crnim stolom. Ja joj dam gasa, ja sam krivac. Neka zaje**ncija ili nešto, ali kada se priča o tome, ja kažem jasno i glasno – rekao je Car.

Sad pričam sa Anđelom. Prvi put da pričaš da ti neko poveruje, iskreno pričaš – rekla je Aleks.

Ja mogu da vidim šta želim i šta ne želim. To je osoba koja me je fizički razludela, vređala mi porodicu i prijatelje. Ne gledam je na isti način, jednostavno me je prošli i ne zanima me. Da se ona promenila, bilo bi drugačije, ali eto nije. Ja sam tu da dokažem ovo što sam rekao – rekao je Car.

Verujem ti – rekla je Aleks.

Ja mogu i da se posvađam i da se nasmejem, ali ne mogu da je zagrlim. Da se sruši ovde i da padne, pozvao bih nekoga da joj pomogne. Možeš dokle hoćeš, ali ne i dokle hoćeš – rekao je Car.

Odnosno koliko hoćeš…Nešto si smoren večeras – smejala se Aleks.

On je sada u tom tripu: “Bio sam sa ovom, prozvao sam ovog, onog”, pa ste mu vi malo dale na važnosti. Ti nekom čokoladicom, ova pričom, ova poljupcem, a ova se**ualnim odnosom. Prostor ga je pojeo – rekao je Car.

Misliš da nećeš kiksnuti – pitala je Aleks.

Ma ne znam koliko da popijem, nema šanse. Ja jesam izlazio, ludovao sa svojima, ali nisam mesec dana nisam stavio prst na devojku. Prva devojka na koju sam stavio prst je Milica Veselinović. Znam šta želim. Bio sam labilan totalno na žene, i sad sam, ali ko zna da sam ostao u istom filmu, možda bih završio opet sa njom – rekao je Car.

pink.rs