‘TI I BEBICA STE ILI U LJUBAVNOJ ILI U FINANSIJSKOJ KOMBINACIJI!’ Car se posvađao sa Marijom, otkrio sve detalje

1406

FIlip Car i Marija Kulić ušli su u žestok ok.šaj zbog Nenada Macanovića Bebice i Lazara Čolića Zole.

Čekaj. Ona je govorila za Zolu da je ko.kar, Bebica išao isto sa njom da ko.ka. Ako je ovaj veliki radnik (Bebica), a ovaj neradnik (Zola), oni su već dve godine na istom radnom mestu. Isti ku**c p.še! Mogli ste kera uzeti iz azila, imao bi više zahvalnosti – dodao je Car.

Imao je potrebu da to priča, jer je mislio da je nekome bitno da je muškarac situiran – rekla je Marija.

Ko.kar i jedan i drugi, ja sam našao Bebicu i Miljanu zajedno…Što lažete? Je l’ si rekao da si joj dao trista hiljada. Je l’ Zola prevarant? Barem nije osuđivani prevarant, a ovom se vodi proces – rekao je Car.

Presuđeno je. Priznao sam krivicu – rekao je Bebica.

Nije bio u zatvoru – dobacila je Marija.

Nije bio u zatvoru (smeh). Nije go**o, nego se pas pos**o – smejao se Filip.

Ovaj ne zna česmu da zašrafi. Nenad zna sve i razume se u sve. Zola ne zna ništa, nije hteo ni travu da iščupa za Željka. Rekao je: “Ja da sam hteo da čupam travu, išao bih kod dede da radim” – dobacivala je Marija.

Marija, a zbog čega si se bojala Bebicinog poligrafa, koji bi se ticao Miljane i njihovog odnosa – pitao je Darko.

Nisam se pribojavala poligrafa, drago mi je bilo što je Miljana odustala. Ja sam odmarala u apartmanu, ona je bila sa Nenadom u izolaciji, ona je otišla u radio iz čist amira – rekla je Marija.

Zamisli koliko moraš biti loš čovek, kada znaš da svojoj porodici i svojoj deci je bio loš…Što ona priča preko mene, je l’ se boji šta ću da kažem? Zamisli ja vodim lažova na poligraf, zašto, ako znam da je lažov. Ona zna da je lagao za firmu, kafić i kola. Ti znaš da je lažov, takvog si ga prihvatila. Loša si osoba Marija, baš si loša. Svojom zlobom ćeš uništiti Miljanu – rekao je Car.

On je idealan, da smo ga svećom tražili, ne bi ga našli – rekla je Marija.

Ti i Bebica ste ili u ljubavnoj ili u finansijskoj kombinaciji, nema treće – rekao je Car.

pink.rs