‘UMEŠANA SI PREVIŠE U NJEN ŽIVOT!’ Car se osvrnuo na odnos Ivana sa Kulićima, rekao Mariji sve u lice

326

Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, podigao je Filipa Cara, kako bi prokomentarisao odnos Ivana Marinkovića, Kulića i malog Željka.

Rekao sam da mi napolju nije bilo baš realnih i životnih dešavanja, a ovo je nešto što je realno. Ja nisam imao priliku da vidim ništa slično ovako, da dođe devojka sa momkom, gde joj je bivši momak i otac njenog deteta. Ja napolju nisam toliko nešto pratio to, uspeo bih ispratiti uz portale. Ivanov prvi susret sa Željkom, spajanje oca i sina nakon toliko dugo vremena, što je bilo emotivno i ostavilo trag u ovoj sezoni. Ja nisam znao da su Ivan i Miljana bili u vezi, mislio sam da je Željko plod neke ljubavi, kakve, takve. Imao sam informacije ili sam negde čuo, da su Miljana i Ivan popili, spavali i desilo se šta se desilo. A ako je bilo ovako kako kažu Miljana i Marija, ako su imali odnose više puta, onda se nije baš tako slučajno desilo. Meni malo menja to sve, zato što nije se toliko neplanski desilo sa nekim… – počeo je Car, pa se osvrnuo na Marijino izlaganje:

Sve u svemu, Marija mi nije bila jasna u izlaganju, sa mokrom kosom je došla u emisiju, možda to i utiče. Marija je neko ko ističe da poštuje i gotivi Bebicu i priča da je za njihovu porodicu idealan i neko ko strahovito nju poštuje i njenog muža. Tako da, ne znam kako onda Marija uzvraća poštovanje Bebici da joj je vrlo zanimljivo da priča o Ivanovoj i Miljaninoj ljubavi. Imam utisak da je Marija sve više i više gotivi Ivana, koliko god podmetnuli jedno drugom nogu. Loptica se, odnosno krivica, prebacuje s jednog na drugo, mislim da Marija vidi da je Ivan sazreo. Na kraju krajeva, on je otac detetu. Marija, sa vremenom, moje mišljenje, kroz njegovo učešće u “Zadruzi 6”, dokazuje koliko joj je prirastao Ivan i koliko bi to bio dobar skvad. Može Bebica da ostane da radi tu – nastavio je Car.

Bebica tu sa Miljanom i da dođu Ivan i njegova Jelena, svi su sa detetom, sa Željkom. To može, ja hoću da ustupim taj plac, Leskovac je blizu – rekla je Marija.

Pa bi bilo da je Jelena nestala pod čudnim okolnostima – rekao je Car.

Bebica bi baš to jutro poneo deset kesa iz kuće – dobacio je Ivan.

Previše si uključena u njen život. U sve njene odnose i u sve si uključenja. Ti tu voziš i gledaš da bude kako tebi odgovara. Sve ćeš napraviti da ne bude Zola, ako ti odgovara Ivan, napravićeš sve da ne bude Bebica, da bude Ivan. Ti bi se meni tu našla na optuženičkoj klupi, jer u svemu imaš prste. Nije Miljana neko ko može sam sa svojim životom da upravlja. Ne liči ni ovako, a kamoli tada…Ja častim njenog sina, nije mi dužna, neka kupi svom detetu – rekao je Car.

pink.rs