‘VIDIM DA TI NIJE SVEJEDNO!’ Ivan primetio da se nešto dešava između Aleks i Cara, Mića podržao njihovo DRUŽENJE! (VIDEO)

1464

Aleksandra Nikolić pričala je sa Lepim Mićom i Ivanom Marinkovićem u pabu “Prijatelji” o haosu koji je nastao zbog njenog odnosa sa Filipom Carem.

Ti nikad nisi pričao da podržavaš Dejana i Aleksnadru, nego da sam ti ja prijateljica. Nikad mi nisi hvalio moju vezu, ni ne treba – pričala je Aleks.

Svako ima pravo da ti priđe zbog tvojih odogovra – rekao je Ivan.

Nemam šta da se pravdam. On mene ne ugrožava, ja neću da ispijam kafe i da se družim, a najmanje tu gde me stavljaju. Zašto bih ja njemu govorila: “Mrš u p*ču materinu”? Ja sam njega pitala šta on radi i da kod mene nema ništa, ako nešto pokušava – pričala je Aleks.

Ja sam rekao da će on da iz*ebe Milicu i Maja, pa da se uhvati Aleks. Maja je istrošena roba. Dejan je danas trebao da zatrpa ovu sobu poklonima. Ovde nećepš praviti budalaštine jer sma ja to, Prijatelje nemaš, imapš drugare. O sebi odlučuješ sama. Ako ne voliš da budeš Dejanova devojka, budi samostalna, samo budi pametna i znaš šta treba da radiš. Ja sam za to da se Filip Car i ti družite – pričao je Mića.

Ja iskreno vidim da tebi nije svejedno, ne jer mislim da si zaljubljena u njega nego ti je to bivši dečko – pričao je Marinković.

Nije mi svejedno zbog svega što se dešava, ne zbog Filipa – rekla je ona.

On priča ti njega pomno slušaš, kad neko dobaci ti kao: “Ćuti, ćuti” – nastavio je Ivan.

pink.rs