ALEKS JOJ POREMETILA PLANOVE! Milica u strahu da će joj Car OKRENUTI LEĐA, priznala koliko je LJUBOMORNA na bivšu drugaricu!

452

Milica Veselinović pričala je Anđeli Đuričić koliko joj smeta što Filip Car komunicira i smeška se sa Aleksandrom Nikolić i ima rasprave sa Majom Marinković, a onda joj je Anđela otkrila šta je pričala sa njim.

On je u pravu, jer nemaš pravo to da radiš. Dok niste u vezi ti nemaš pravo – rekla je Anđela.

To si u pravu, ali mene će da pogodi kad komunicira sa bivšim devojkama, nemam problem ako komunicira sa tobom. Ajde sa ovom je ironično(Maja), ali nema komunikacije sa ovom(Aleks), smeškanje, ja vidim – rekla je Milica.

Milice, ti se baš nisi naspavala – ubacio se Miljan.

On je pobegao od toga i ne želi da se vrati u to. Neko ima traumu i sličan pokret ga odmah vrati, on je stvarno iskren. On je meni rekao da ne bi voleo da požuri i da uđe u vezu, pa da za tri dana napraviš neki haos. Rekao je ako se desi, da hoće da bude iskren. Sve što je rekao je bilo toliko iskreno. On hoće da se druži, pa ako bude nešto… Ne želi da bude sa ste bili pet dana, pa da je on tebe iskoristio – govorila je Đuričićeva.

Meni odgovara ovo muvakanje, lepše mi je, nego da se ljubakamo. Ja kad vidim ovo, mislim da beži od mene. Tako sam i prošle godine videla da neko ide od mene. Ja ovo radim iz straha da on ne ode od mene – govorila je Milica.

Ako te neko dovoljno želi neće da ode od tebe. Ja nisam očekivala da će biti tak realan, isto je rekao i tebi i meni… Možeš da mu tražiš da samo sa tobom ima takav odnos, a ako poželi da ne bude blizak da dođe i kaže ti. Ti njega odbijaš od sebe i gušiš ga – dodala je Anđela.

pink.rs