“ZAVRŠIO SAM U KREVETU SA MAJOM MARINKOVIĆ”! Brendon ŠOKIRAO izjavom, pred svima RASKRINKAO starletu, a evo kako se ona BRANILA! (VIDEO)

2452

Zadrugari su u narednom video klipu mogli da vide kako Super Cveta, diskvalifikovana zadrugarka, govori o tome kako je Branislav Radonić Brendon govorio Cveti da okači klip Maje Marinković u jeku skandala sa njom, nakon čega je Marinkovićeva opisala ceo skandal.

– Maja je sponzoruša, te sam je tada hteo častiti. Ja sam se tada bavio jutjubom, to mi je dobro išlo. Nije htela više da se snima, uznemirila se, pa sam je namerno iskoristio zarad marketinga. Dolazila je kod mene. Ne znam, ona ima neki problem u glavi – počeo je Brendon.

– Je l’ ste imali s.k. – pitao je Milan.

– Da, par puta – rekao je Brendon.

– Ko bre? Brendon i ja? Jesmo, kako ne… Znaš kako, ja sam jedna budala koja oprostio ljudima koji zauzmu medijski prostor zbog mene. Nikada ja nisam bila sponzoruša… Ovo je sad jako ružno što on priča. Ja sam rekla istinu, on je meni krao hranu iza kreveta. Ja sam takva, ja ljudima opraštam. Ja sam njemu učinila da snimimo te klipove. Kako ja mogu da imam s.k. sa osobom koja voli isti pol? – rekla je Maja.

– Ja moram da kažem da sam koristio ko.dom sa njom – dodao je Radonić.

srbija danas