‘NOSIM BELU ZASTAVU, SVAKO JE DOBRODOŠAO’ Maja neočekivano progovorila o Caru

977

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”, koju vodi Milan Milošević. Naredni klip bio je vezan za Anitu Stanojlović i njeno spominjanje Filipa Cara. Ovu temu komentarisali su Maja Marinković, Milica Veselinović, Anđela Đuričić i Anđela Ilić.

Ne želim da dovodim u pitanje ovu temu. Ko god došao dobrodošao, nemam ništa protiv njih. Ja imam belu zastavu, nikoga neću vređati niti komentarisati, zauzeta sam devojka. Nemam ništa protiv Filpa, ali imam dečka koga volim. Neću se svetiti kako sam rekla sa njim – rekla je Maja, pa dodala:

Anita je trebalo da kaže da ona ima dečka i da je drugi ne zanimaju. Ne može da dozvoli da se njen dečko oseća tako kako se oseća sada. Ne postoji razlog da meni Anita priča nešto loše.

Anita je sama dozivala Filipa, totalno nepoštovanje svoga dečka. Okej je da se komentarišemo, prvo Zolino poniženje kada je dala pivo Marku, pa ananas, švetski sto, pa opet ananas a sada i Filip Car. Ne bi on sa njom, zbog Zole, zato ima kočnicu zbog njega – rekla je Milica.

Biće neka treća uključena u priču. Sneg je u decembru ili januaru pa nadam se da će stići brzo – dodala je Anđela Đuričić.

Anita ovde kao da je potvrdila da će biti sa Filipom. Ona jeste poprcljiva, sa kim može da bude svako. Anita i ja ne možemo da se svrstamo u isti koš, sa Zolom je zbog priče za rijaliti. Par puta sam pričala sa njom o Filipu – rekla je Anđela Ilić.

Znam ja kako pričam sa njom. Nisam rekla da ću ga zavesti, kada je Maja bila sa Markom tad sam ga spomenula. Od danas nisam sa njim – dodala je Anita.

pink.rs