Vrela noć u Importanne Centru!

198

10836146_10204669028781290_1226862490_n

Zahvaljujući modnom spektaklu Fashion Night Out By Importanne posjetioci su uživali u kreacijama koje nude brojni brendovi iz ovog centra. Ovo je prvi put da Importanne centar organizira udruženu reviju svih brendova, a svojim kolekcijama najavili su praznična sniženja. Večeras su muški i ženski modeli predstavili brendove Gerry Weber, Tiffany, Ulla Popken, Penti, Carmen Line, Home, te modne kuće Jeordies, Multibrand, Alpina, RinaScimento u saradnji sa Sun Beauty Light solariumom.

“Ovo je bila noć darivanja. ako ništa, podarili smo ljudima malo zabave i uz sjajan katering restorana Element, koktele i DJ-a svaki posjetitelj se osjećao posebno”, rekao je za e-turneju.com Aladin Idrizović, PR menadžer Fashion Night Out By Importanne.

S obzirom da je mjesec decembar i da se polako bliži Novogodišnja noć, predstavljeni su i komadi odjeće i odijela u kojima bi svakako mogli zablistati. Posebnu zahvalnost treba dati i kompanijama Orkida i Lilo Cosmetics koji su učinili da mejk up modela bude na zavidnom nivou, te Sultans baru koji je za sve prisutne obezbijedio osvježenje.

 

[nggallery id=47]

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izvor:.e-turneja.com