ZVEZDE GRANDA: Filip Kićanović: Drago mi je što su svi oduševljeni i što su komentari fenomenalni,ali ovo je tek početak

266

Filip Kićanović (26) je dečko koji dolazi iz Gornjeg Milanovca,on se ponovo okušao u Zvezdama Granda gdje je uspio da izbori svoje mjesto u drugom krugu.Takođe bio je učesnik i prošle godine ali je nažalost ispao,ove godine očekuje da prođe što više krugova.

U ekskluzivnom intervjuu samo za e-turneja.com portal otkriva mnoge stvari koje većina nije znala,u nastavku pročitajte mnoštvo stvari vezanih za Filipa.

560248_990338437647044_5654969904625746092_n

Filipe, sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Pevanjem se bavim 5 godina, a već od malih nogu sam počeo da se bavim muzikom.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Pre svega bih iskoristio priliku da se zavhalim svim ljudima koju mi pružaju nesebičnu podršku. Jednostavno vam to daje ogromnu snagu da na sceni pokažete šta znate. Pevam iz duše i mislim da je upravo to ono čime osvajam publiku, jer se i oni sami pronalaze u tim stihovima koje izvodim. Verovatno i godine imaju ulogu u tome, ali pre svega glas i emocija to je ono što krasi svakog pevača.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Kao mali sam zamišljao sebe na sceni, valjda sam samo pratio snove.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja na Zvezde Granda ?

– Drago mi je što su svi oduševljeni i što su komentari bili fenomenalni. Biću skroman, jer je ovo tek početak, za sada samo neka me služi glas i sve će doći na svoje.

10556241_990338534313701_2559252698341271956_n

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Pa da vam kažem, jeste prerano, mada je to želja svih nas sigurno! Nadam se, ali potajno.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Meni to ide od ruke, pogotovo kada vidiš da te publika prihvata na najbolji mogući način. Volim da radim svoj posao, tako da uvek prenosim pozitivnu energiju, a ljudima je to najviše potrebno. Trenutno imam nastupe u G.Milanovcu, Čačku, Beogradu i okolini, tako da ko bude želeo da dođe svakako će biti obavešten gde nastupan.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je Filipovo ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

– Zaljubljeno, što se moglo i primetiti.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Uh, na našoj sceni ima mnogo dobrih pevača, mnogo ljudi koji vam trebaju biti uzor. Pomenuću samo par kao npr. Saša Matić, Toni Cetinski…

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Veliki pozdrav za verne čitaoce E-TURNEJA portala, budite mi vedri, srećni i nasmejani i da vas greje ljubav u ovim hladnim danima!!!

https://www.youtube.com/watch?v=UakLDjvm8xI