OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Takmičar podigao žiri na noge, šou mu ukrao rođeni brat

16753

Mladić iz Jagodine koji je iskustvo već stekao dok se takmičio u „Nekim novim klincima“ Petar Petrović ove subote po prvi put imao je priliku da pokaže svoj raskošni talenat i na sceni „Zvezda Granda“.

Dok je dvadesetogodišnjak pevao „Devojčice moja“ Šabana Šaulića i „Nekada smo ti i ja“ Ljube Aličića podršku iza scene pružali su mu majka i brat.

Iako tokom izvođenja prve numere nije bilo glasova, situacija se tokom izvođenja Aličićevog hita potpuno preokrenula, pa je kandidat svoj nastup završio sa šest glasova, a Marija je ni manje ni više nego zaigrala uz ove prave narodnjake.

Nakon što je takmičarski deo završio sa šest glasova, žiri je imao poseban zahtev za Petra i njegovog brata.

Naime s obzirom de se u istom takmičenju takmiči i Petrov rođeni brat Milorad, žiri je imao poseban zahtev za njega, a to je da se pridruži bratu i sa njim zapeva na sceni.

Mladić je izašao na scenu i zapevao hit Ljube Aličića, a na pitanje da li bolje peva zabavnu ili narodnu muziku, Milorad je samouvereno odgovorio:

–Dobro pevam i jedno i drugo.

Sudeći po reakcijama članova žirija, koji su uz osmeh na licu sve vreme bodrili mladića i opušteno đuskali, nema sumnje da će baš kao i brat opravdati svoje učešće u šesnaestoj sezoni, a sigurni smo da će oba brata daleko dogurati.

Nakon veselog nastupa, Petar je bez mnogo razmišljanja za mentora izabrao Mariju Šerifović, na šta je pevačica sa osmehom na licu kratko odgovorila:

–Može.

Foto: Z.K.Munja
grand.online