ZVEZDE GRANDA: Lazar Rančić: Trenutno sam fokusiran na drugi krug,očekujem i nadam se što boljem uspehu

274

Lazar Rančić (23) je dečko koji dolazi iz Srpskog Miletića,on se ponovo okušao u Zvezdama Granda gdje je uspio da izbori svoje mjesto u drugom krugu.Takođe bio je učesnik i prošle godine kada je u drugom krugu ispao,ove godine očekuje da prođe što više krugova.

U ekskluzivnom intervjuu samo za e-turneja.com portal otkriva mnoge stvari koje većina nije znala,u nastavku pročitajte mnoštvo stvari vezanih za Lazara.

1618526_990338474313707_2712993734569705490_n

Lazare, sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Pa bavim se već, skoro 7 godina, tačnije od svoje sedamnaeste, godine.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Pa pre svega, hvala na lepim rečima, drago mi je da je tako. Pa trudim se, smatram da sam to uspeo, najviše pesmom i nastupima širom, Srbije i Bosne.. A i kao što ste rekli, kako godine prolaze, sve je više ljudi, koji me podržavaju i prate moj rad,jako sam srećan zbog toga.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Pa to je bilo davano, pre čak 5 godina.. Kada sam posle, puno razmišljanja i konsultovanja sa svojim bližnjima, odlučio da probam, nisam uspeo da prođem tada, ali posle nekoliko godina, truda, rada i upornosti, sve je uspelo da se ostvari.

Oduševio si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja očekivanja na Zvezde Granda ?

– Drago mi je zbog toga. Pa svi mi očekujemo i nadamo se, uspehu. Ima tu dosta faktora koji utiču na nastup, ali ću se potruditi i dati sve od sebe da doguram što dalje.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Pa zaista ne razmišljam sada o tome. Idem krug po krug i trenutno razmišljam samo o drugom krugu, da se tamo pokažem u najboljem svetlu, a za dalje ćemo videti..

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– To je sjajan osećaj, kada su svi raspoloženi za dobru žurku onda je to uživanje raditi.. Naravno, hvala Bogu ima,trenutno ima dosta zanimljivih mesta, kao što su: NOVI SAD, SOMBOR, LOZNICA, BIJELJINA, itd.. Detaljnije informacije o mojim nastupima, svi mogu videti na mom Facebook profilu.

Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je Lazarevo ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

– Trenutno se po tom pitanju ne dešava ništa, za sada sam u stanju mirovanja..

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Pa jedan koji nije trenutno sa nama, a to je TOŠE PROESKI, on je za mene broj 1. Pored njega, obožavam rad AMADEUS BENDA.

I za kraj poruka za sve naše vjerne citaoce !

– Za kraj, jedan veliki pozdrav za čitaoce, E-TURNEJA portala.

http://youtu.be/qspqAnZDAFA