Joksimoviću se osladilo

195

Zvezde granda_255X175
Saša Joksimović, glumac, voditelj „Fantastik show-a” kojeg svakog utorka od 21 sat imamo priliku gledati u programu OBN TV i mlađi brat Željka Joksimovića kaže da mu je u krevetu sa Aleksićkom bilo odlično.

– Ko nije sujetan, taj nije normalan. Čim si sujetan, znači da se nešto dešava s tobom. Ako nema sujete, onda sjediš kod kuće i gledaš filmove. To je univerzalna, ali zdrava bolest koja ti daje krila da napreduješ. Samo je treba kanalisati i uspeh je garantovan – rekao je, a potom otkrio i kako mu je bilo u krevetu sa Sekom Aleksić.
– Bilo je odlično s njom u tom krevetu. Dobro smo se zezali.

I prije novog druženja u „Fantastic show“ OBN TV imat ćemo priliku i ove subote, 29.11.2014. od 21 sat da uživamo u najgledanijem muzičkom show u regionu „Zvezdama Granda“.

Prema podacima agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu „Zvezde Granda“ su i prošle subote, 22.11.2014. bile ubjedljivo najgledaniji ne samo show već i tv sadržaj u Bosni i Hercegovini sa rejtingom od 15,81% i sherom od 34,08%.

U dalje takmičenje iz naše zemlje plasirale su se tri sjajne takmičarke koje su svojim vokalnim sposobnostima žiri ostavile bez teksta: Elvedina Šehić, Lejla Čaušević i Slađana Dragojlović i iz Srbije Valentina Kuzmanović i Biljana Sulimanović.

Kada smo kod zvezda Granda i ove subote u programu OBN TV očekuju nas sjajni muški kandidati koji će pokušati proći u dalje takmičenje i postati nova „Zvezda GRANDA“.