Žiri doneo KONAČNU odluku: Oni su prošli u DRUGI KRUG

691

Druga po redu emisija 16te sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ donela je puno sjanih pevača pred kojima je sigurno blistava karijera.

Kao i svake subote do sada, bilo je i onih kandidata koje je trema savladala, pa nisu uspeli da pokažu sve što znaju, a neki su odmah dobili i čuveni panik taster.

Mentori su se opet ljuto borili za svoje kandidate, a na sceni su se smenjivali takmičari iz čitavog regiona sa raznim muzičkim zanrovima i sjajnim glasovnim mogućnostima.

U sledeći krug se plasiralo 12 kandidata, koji će u narednom periodu imati pomoć mentora u spremanjiu nastupa za emsijiju.

Večeras su najviše sreće imali: Meho Muslija (MIli), Andreja Danilović (Bosanac), Stefan Lazarević (Bosanac), Nilvesa Hajdarević (Mili), Senad Kadrijević (Ceca), Slavica Angelova (Đorđe), Alina Juhart (Ceca), Elena Milošević (Snežana), Harun Ćostović (Marija), Nikolina Milosavljević (Ceca), Srđan Simić (Đorđe), Marija Stamenković (Ceca).

Mi se vidimo već sledeće subote u istom terminu kada ćemo upoznati nove takmičare, a možda baš neko od njih postane nova Zvezda Grada.

Foto: Z.K.Munja