Studentkinja medicine RASPAMETILA žiri: „Od Džejle Ramović se niko nije pojavio ko me je iznenadio kao ti“

568

Mlada Slavica Angelova iz Makedonije sa dvadeset godina rešila je da okuša sreću u takmičenju „Zvezde Granda“. Ljubav prema muzici pokazala je i kao dete kada se takmičila u „Nekim novim klincima“, a sada tokom studija medicine rešila da nastavi tamo gde je stala.

Raskošnim glasom razgalila je žiri i osvojila neverovatnih osam glasova, zbog čega je najponosnija bila majka koja je sve vreme bodrila iz čuvene Vojine sobe emocija.

-Vidi se da je ova devojka već bila na ovoj sceni da je tačno prošla tu omladinsku školu- rekao je Popović, nakon čega je usledila teška odluka takmičarke s obzirom da je dobila pravo da bira bilo kog člana žirija za mentora.

-Dvoumim se između Đorđa i Marije. Teško je jako, mnogo mi je teško…Uh, Đorđa biram- presekla je Slavica, nakon čega su mu kolege čestitale što je izabrala baš njega.

Roker nije krio oduševljenje što je talentovana dvadesetogodišnjakinja postala deo njegovog tima.

-Velika mi je čast! Moram da ti kažem da se od Džejle Ramović nije pojavio niko, barem u mom slučaju, ko me je ovako iznenadio i obradovao. Eto, radujem se- poručio je Đorđe David.

Foto: Z. K. Munja
grand.online