“VRAĆAM SE U RIJALITI!” Kristijan Golubović NAJAVIO PAKAO Urošu: “Ko mi se zameri, zaslužuje M*TAK U GLAVU!”

261

Kristijan Golubović je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 6” zbog nas.lja, a sad otkriva da se sprema za ponovni ulazak u ovaj šou-program.

– Vraćam se u rijaliti, zvaće se “Kristijan muči Uroša”. Do kraja rijalitija bih ga malt..tirao, ne bi izdržao ni mesec dana. Ne bih ga fizički urnisao, samo psihički i on bi bio gotov – ističe Kristijan Golubović.

Iako je diskvalifikovan zbog tuče, Kristijan tvrdi da je samo sprečavao nas.lje koje je Ćertić perfidno već sprovodio.

– Uroša sam pr.bio jer je ispred mene ugrožavao slabije. Ja ne mogu da ćutim na to. Kad na ulici vidim na…mana da pljačka ženu, dobije bat.ne, ja sam Robin Hud. Ispred mene ćute kao miševi. Uroš je na foru zavrtao bra.avice ljudima, da ga kamere ne snime. Sve je podmuklo radio, bilo je bezbroj slučajeva fizičkog nasilja nad drugima. Neci pljuje šlajmaru na leđa, zove ga “ciganskom pe***činom”, a to niko ne snimi. On je hom.fob! Valentini je kidao bra.avice podrugljivo, pa se sklanjao. On je pokazao najgoru verziju sebe, a ja sam reagovao na nepravdu. Bugarin je hteo da ode kući i namerno je sebe diskvalifikovao. Ako gledate snimak, dva puta ga je promašio, jednom ud.rio. Uroš nije dobio ni 50 odsto naših ud.raca, samo je odglumio da je povređen. Uslovio je produkciju da nas izbaci i policiju da nam uzme izjavu. Kad su svi shvatili da je to njegova gluma, skontali su da je hteo mene napolju. Mrtav je svako ko stane ispred mene i pokuša da me uvredi. Ti su retki koji mi se lično suprotstave, mogu samo kad su daleko. Ili su mrtvi ili moraju mene da ub.ju posle toga. Meni kad se čovek zameri, zaslužuje m.tak u glavu, ali ovaj tip čoveka kao što je Ćertić, njih treba mučiti mesecima – zaključuje on za portal “Republika”

srbija danas