FANTASTIC SHOW: Večeras premijera nove pjesme Mirze Selimovića

170

FANTASTIC SHOW 03 .11.2014.Still056

Ovoga utorka u 21 sat u programu OBN TV-a starta novo izdanje vrhunskog muzičkog show-a – „Fantastic Show„. Osim očaravajuće scenografije donosi i pjesme i izvođače koje sve generacije rado i gledaju i slušaju.

Večeras ćemo imati priliku premijerno poslušati novu pjesmu Mirze Selimovića „Bolje da ne znaš“ sa sjajnom koreografijom. Provokativnim imidžom iznenadit će nas Katarina Grujić ali i Seka Aleksić.

Sjajne muzičke izvedbe Verice Šerifović, Gorana Karana i Marinka Rokvića ali i ostalih učesnika učinit će „Fantastic show“ još boljim i kvalitetnijim.

Kabare će pokazati koliko su pjevači talentovani za imitaciju, duhovitim transformisanjem u svoje kolege. Osmijeh na lice će vam izmamiti igrani dijelovi programa sa Nadom Blam i Jelicom Sretenović.
Kroz zabavni program vodiće vas i večeras Nataša Pavlović i glumac Saša Joksimović. Njih dvoje će na šarmantan način povezati različite segmente dinamičnog šoua.

Koji muzičari nas u prošlost vraćaju saznat ćete ako budete uz program OBN TV od 21 sat kada počinje novo izdanje „Fantastic show-a“ !