„Džaftara“ u Zvezdama Granda

196

zorica-brunclik-1415550222-588346

Na glamuroznu scenu “Granda“ i male ekrane OBN TV iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove “Zvezde Granda”.

U subotu 8.11.2014. imali smo priliku vidjeti ženske kandidatkinje, a o njihovom prolazu u sljedeći krug odlučivao je dobro poznati žiri – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su bili neodlučni o njihovoj sudbini odlučivali su Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

„Zvezde Granda“ su i ovoga puta bile ubjedljivo najgledaniji muzički show. Prema zvaničnim podacima agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu Zvezde granda imale su sher SHR od 29,97% i rejting AMR od 13,21 %.

U daljnji krug plasirali se: Tamara Milutinović, Milica Jokić (13), Dragica Zlatić, Katarina Spasojević, Lidija Janković (13). Bilo je puno uzbuđenja i iznenađenja, a žiri je bio veoma strog pa tako mnoge takmičarke nisu dobile drugu šansu da se predstave i pokažu šta znaju. Mladost i talenat su preovladali nad iskustvom pa su dvije trinaestogodišnjakinje Milica i Lidija pobrale najviše simpatija.

Dan kasnije u emisiji „Zvezde Granda-narod pita“ koje imamo priliku u programu OBN TV pratiti svake nedjelje od 16 sati u direktnom tv prijenosu gostovala je i Zorica Brunclik koja je sve šokirala nadimkom koji je sebi dala, „džaftara“.

„Ja ispadoh jedina džaftara”, rekla je Zorica u emisiji Zvezde Granda Narod pita, a Popović je oduševljeno prihvatio njen termin.
“Upravo tako. Džaftara, odličan termin”, nadovezao se Popović.
“Nećemo se svađati na koncertu”, rekao je direktor Granda.
Zorica je poznata po tome da kaže šta misli, u žiriju se često posvađa sa ostalim članovima, a najviše sukobljava mišljenje sa direktorom Granda Sašom Popovićem.

Ne propustite i ove nedjelje nova izdanja „Zvezda Granda“ u subotu 15.11.2014. od 21 sat i emisiju „Zvezde Granda-narod pita“ koje se emituju uživo svake nedjelje od 16 sati.