“Vrijeme osvete” druga sezona na OBN TV

152

598735_510989858928665_694331051_n

Druga sezona popularne kriminalističke serije „Vrijeme osvete“ koja govori o prijateljstvu jačem i od krvnog srodstva, ljubavnim intrigama, najmračnijim tajnama korumpiranog društva, ali i problematičnim temama pravde i osvete sa emitovanjem u programu OBN TV počinje 19.11.2014. od 21 sat. Ova kontroverzna serija, čija je priča inspirirala Hollywood, sa razlogom je svrstana među pet najboljih turskih serija svih vremena! Serija pruža svjež i drugačiji pristup. Bez straha da će otvoriti bolne teme i teška životna pitanja, ona na domišljat način prikazuje borbu čovjeka za opstanak u svijetu.

Čarobna ekipa Ecevit, Bilal, Ibo, Ahu, Gurur i u novim nastavcima učinit će da sa nestrpljenjem očekujemo svaku novu epizodu. Glumačka postava je pokazala šta je transformacija i odličan performans. Murat Yildirim će i u novim nastavcima potvrditi svu raskoš svog talenta dočaravši lik Ecevita Orana a potom i svih ostalih iz ekipe. Berk Hekman fenomenalno je na maestralno iznio lik jednog inteligentnog monstruma. Fantastičan izbor, bez premca. I po fizičkim i po glumačkim kvalitetima, on je zaista prava faca za lik Gazanfera-Gurura.

Serija i u novim nastavcima obiluje mnoštvom nedoumica i inteligentno smišljenim zapletima, što potvrđuje odličan scenaristički poduhvat scenaristice Pinar Bulut.

Za svaku ulogu odabran je pravi umjetnik svog zanata. Po mnogim kritičarima ekipa je definitivno odlično odradila posao. Siguno je da ćete i u novim nastavcima uživati a atmosferi koju će, bez obzira na tragiku i surovost, sami likovi dočaravati iz epizode u epizodu.

Budite uz program OBN TV svaki radni dan od 21 sat i saznajte da li će serija „Vrijeme osvete“ završiti happy endom za Ecevita i Ahu.