(VIDEO) ONE SU VEĆ ZVEZDE GRANDA: Milica (13) i Lidija (13) održale lekciju starijim djevojkama

226

milica-jokic-lidija-jankovic-foto-printskrin-1415525127-588247

Milica Jokić iz Beograda i Lidija Janković (13) iz Draginja održale su čas pevanja svim starijim djevojkama u Zvezdama Granda. Učenice osnovne škole digle su na noge i žiri i publiku, a pobrale su i fenomenalne komentare.

Milica je pjevala “Crne kose”, Hanke Paldum i digla žiri na noge. “Ovo je pjevač, bravo”, skočila je Zorica. “Curo, oporavila si nam uši večeras”, rekla je Ana. “Dušo moja, ti si bila perfektna. Naročitno si bila fantastičan kada pjevaš solo. Veliki si talenat. Bravo”, rekao je Bosanac. “Ovako tačno otpjevala, pjevala je bez greške. Mislio sam da ćemo lasom hvatatai kandidate za baraž. Svi mogu da dođu na školovanje kod tebe”, rekao je Aca.

“Kad porastem, biću pjevačica”, rekla je Milica u bekstejdžu.

http://www.youtube.com/watch?v=lCOH6wkJSS4

I Lidija Janković (13) iz Draginja je pobrala samo hvale od žirija. Ona je pjevala pjesmu Snežane Đurišić “Kako da se pomirim sa tim”. Zorica je odmah zaključila da je riječ o djetetu i dala joj zvijezdicu, a za njom su i ostali članovi glasali.

“Ti si održala predavanje svim kandidatima”, rekla Zorica. “Ne zna se šta je ljepše”, rekao je Šaban. “Sve je sjajno, sve imaš”, rekla je Ana Bekuta. “Ti sve znaš”, rekao je Bosanac.

Lidija pjeva samo kod kuće i ne ide u muzičku školu. “Ovo je najbolje takmičenje gdje mogu da pokažem svoj talenat”, rekla je mlada Lidija.

http://www.youtube.com/watch?v=hhzwVxHbL5U#t=215