Mladog pjevača ne zaobilaze skandali: Udario ga automobil !

374

Naš mladi pjevač je prije nekoliko dana imao (ne)sreću da na samom početku karijere iskusi šta znači biti na udaru u javnosti. Kako smo saznali mladi pjevač Aki dozivio saobraćajku u alkoholiziranom stanju. Njega je pred samim ulazom u zgradu udarila NN osoba sa svojim automobilom. Ništa ne bih bilo neobično da se u tom trenutku u blizini nije nalazio prijatelj nastradalog pjevača Amara Akija Halimića koji je svjedočio nemilom događaju.

AMAR AKI HALIMIC 1

 

Prema riječima Amarovog prijatelja Muhameda, prizor je bio stravičan. “Ja sam zgrožen načinom vožnje automobila od strane većine vozača. Ne mogu da vjerujem da se ovakvi i neljudski činovi mogu desiti čak i u u XXI stoljeću. Moj prijatelj Amar imao je veliku sreću da se zadesi u blizini. Već na nekih stotinjakmetara od zgrade sam uočio neki automobil kako nekontrolisano juri na ulici, već im je bilo muka. Neslutivši da se desila nesreća polako sam prišao svojoj zgradi i imao sam šta da vidim! Nepomičan na cesti je ležao moj prijatelj Amar.”

 

AMAR AKI HALIMIC 2

Ubrzo nakon Muhamedovog dolaska pred zgradu i nakon što je ugledao svog prijatelja Akija Halimića kako leži na cesti, odmah je pozvao Hitnu medicinsku pomoć. Bilo je potrebno samo nekloliko minuta da pomoć stigne i na svu sreću se ustanovilo da je sve u najboljem stanju. Pjevaču je data osnovna pomoć i data infuzija, te je pusten na kućno liječenje. Uz izjavu njegovog prijatelja smo dobili fotografije načinjene u vozilu Hitne pomoći.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UnUlS9qoOYY

 

Na kraju teksta savjetujemo vozače da paze kako voze, a mladom pjevaču želimo brz oporavak i povratak na scenu. Kao šlag na kraju, dajemo vam na pregled Amarovu prvu pjesmu LUDILO uživajte u rasplesanom ritmu. Nakon pjevačevog oporavka slijedi nova pjesma, saznajemo da će to biti jedna divna balada.