ZVEZDE GRANDA NAJGLEDANIJI TV PROJEKT U BIH

376

Subota 8.11.2014 i 21 sat su rezervisani za najgledaniju tv i najgledaniji show u Bosni i Hercegovini, OBN TV i „Zvezde Granda“. Prema zvaničnim podacima agencije Nielsen i prošle subore 1.11.2014. „Zvezde Granda“ su bile ubjedljivo najgledanija tv emisija sa sherom od 36.88 % i rejtingom od 15,86 %.

Sequence 04.Still022

Ove subote, 8.11.2014. u „Zvezdama Granda“ imat ćemo priliku vidjeti ženske kandidatkinje koje će svojim vokalnim sposobnostima očarati žiri. Posebnu pažnju privući će svojim pjevanjem jedna mlađa kandidatkinja koja će žiri ostaviti bez riječi. Zorica Brunclik će sve iznenaditi novom frizurom i bojom kose! I ove subote sukoba između članova žirija neće nedostajati a Zorica, Aca Lukas i Bosanac bit će glavni akteri. Šarmantna Zorica će biti isprovocirana da će u jednom trenutku potražiti i zaštitu od Sađe Popovića.
Neodoljiva Sanja Kužet koja je prošle nedjelje svojim stilingom sve ostavila bez daha će i ove večeri blistati u plavoj kratkoj haljini koja oduzima dah.
Podsjećanja radi u prošlosedmičnom izdanju „Zvezda granda“ u dalji krog takmičenja dalje su se plasirali: Martinijan Kirilovski iz Makedonije, Zoran Simeunović iz Sombora, Pater Vasić iz Valjeva, Marin Tirvi iz Rumunije i Petar Gopić iz Ratkova.

Ne propustite novo izdanje „Zvezda Granda“ u suboru 8.11.2014. od 21 sat!

https://www.youtube.com/watch?v=lBGqfP0KVMI&feature=youtu.be