SKANDAL! ”NEMA SOBE U HOTELU U KOJOJ NIJE GOSTOVALA, TERALA JE NA KRIMINAL” ISPLIVALE JEZIVE TVRDNJE NA RAČUN MARINE POPOVIĆ IZ ZADRUGE

290

Zadrugarka Marina Popović dolazi iz Beograda, a u Belu kuću uselila se sa svojim suprugom koji je napustio rijaliti prve nedelje.

– Ulazim sa suprugom da pokažem narodu da brak može da traje. Novac jeste motiv ulaska u Zadrugu, ali ljubav i puno srce pobeđuju. Oprostila bih prevaru zato što znam da to nije prava ljubav. Vrlo sam emotivna, sporne situacije rešavam mirnim putem, imam dosta strpljenja, ali umem da budem bezobrazna i agresivna. Ćerka i sin su se iznenadili kad su čuli da ulazim u Zadrugu – rekla je Marina tada, a sada su isplivale određene tvrdnje o njenom životu.

Naime, na Tviteru pojavio se profil koji tvrdi istinitost skandaloznih informacija koje vam prenosimo u nastavku:

– Ova Marina je radila u Železnici Srbije. Nema te sobe u hotelu Beograd u kojoj ona nije gostovala. Pregazili je sindikalci kao plitak potok. Došla u Beograd sa osnovnom školom, pa joj na brzinu završili diplomu srednje i više škole. Sve ovo je lako proverljivo – pisalo je u tvitu, ali ni to nije bilo to:

– Živela je jedno vreme sa jednim čovekom. Huškala ga na privredni kriminal, jadnika uhapsili. Ostao čovek bez ičega, šutnula ga kao staru kantu. Takođe, lako proverljivo – tvrdi osoba koja je napisala tvit koji je izazvao polemiku na spomenutoj društvenoj mreži.

puls online